Dawn 2 Dask vinyl

A Dawn 2 Dusk kollekciót a természet ajándékainak ízei és illatai ihlették. A nyári nap tükre, a világos és meleg bézs árnyalatú krém és a kávé vagy a méz színei a meleg barna árnyalatait tükrözik. Kőris és tölgy utánzó dekorok széles választéka a világostól a közepesen át a sötét és mélybarnáig. A réteges vinil padlók a természetes fa jellemzőit tükrözik az erezeten, repedéseken és színátmeneteken keresztül.

A Dawn 2 Dusk vinil padlók magszerkezete kompenzálja a padló kisebb egyenetlenségeit, az integrált hab alátét pedig zajszigetelő réteget biztosít. A vinillemezek teljesen vízállóak, így tökéletesek a nedvességnek kitett helyeken, mint például a konyha vagy a fürdőszoba.

Az EpuCore egy SPC (kőpolimer kompozit) kompozit, amelyet kő és innovatív polimerek alapján hoztak létre. A piacon számos különféle tulajdonságú vinilpanel-modell érhető el.

Az EpuCore előnye elsősorban a kifinomult és kiegyensúlyozott formulája, amely a VinylTechLab bakelit paneleket merevvé, nem túl nehézzé teszi, és megtartja a megfelelő szintű rugalmasságot.

Ez a kialakítás nagy ütésállóságot, nagy méretstabilitást és hatékony összeszerelést garantál.

  1. Integrált IXPE hab hátlap
  2. EpuCore kompozit teherhordó réteg klikk rendszerrel
  3. Nagy felbontású dekoratív fólia
  4. Átlátszó kopóréteg
  5. Karcálló EpuShield bevonat