Royal Castle herringbone vinyl

A klasszikus stílus kvintesszenciáját egyenesen az európai paloták belső tereiből örökítette meg a Királyi Kastély kollekciója. A halszálkás formátumot a fa deszkákról vinil deszkákra helyezték át, ötvözve a rétegelt vinil padlók funkcionalitását a modern fa dekorációval. A kőris, tölgy, hikkori vagy amerikai dió jellegzetességeit utánzó dekorok széles választéka a világostól a sötét tónusokig.

A Royal Castle kollekció réteges vinil padlói finom faszerkezettel rendelkeznek. Minden viniltábla rögzíti az adott fafajra jellemző erezetet és repedéseket. Az integrált hab hátlap biztosítja az úszó beépítésre szánt termék átfogóságát. A Core vinil padlók 100%-ban vízállóak és fokozott akusztikai kényelmet biztosítanak.

méretek6 x 125 x 625 mm
koptatási osztály23/33
telepítéslebegő (Valinge 2G click rendszer)
szerkezetfinom fa szerkezet
mikroszálas4 oldalas
alátétintegrált IXPE
csomagolás10 tábla/0,78 m2
garanciaOtthoni használatra 25 év, kereskedelmi használatra 10 év

Az EpuCore egy SPC (kőpolimer kompozit) kompozit, amelyet kő és innovatív polimerek alapján hoztak létre. A piacon számos különféle tulajdonságú vinilpanel-modell érhető el.

Az EpuCore előnye elsősorban a kifinomult és kiegyensúlyozott formulája, amely a VinylTechLab bakelit paneleket merevvé, nem túl nehézzé teszi, és megtartja a megfelelő szintű rugalmasságot.

Ez a kialakítás nagy ütésállóságot, nagy méretstabilitást és hatékony összeszerelést garantál.

  1. Integrált IXPE hab hátlap
  2. EpuCore kompozit teherhordó réteg klikk rendszerrel
  3. Nagy felbontású dekoratív fólia
  4. Átlátszó kopóréteg
  5. Karcálló EpuShield bevonat