Moonwalk XL

A mikrocement padlók inspirációját modern és funkcionális változatban a Moonwalk XL kollekció ragadja meg. A beton és márvány értékeinek átültetése a bakelit deszkákra modern formában, rétegelt vinil padlók három dekorban. A Moonwalk XL kollekció dekorjai nyers és modernista stílust vezetnek be a belső terekbe.

A bakelit táblák kétféle formában kaphatók: négyzet – Hold és kráter dekorok és téglalap alakú – Apollo. A rétegelt vinil padlók nem szabványos méretei a fényűző dizájnnal kombinálva bizonyítják a kollekció egyediségét. Az integrált hab alátét jól elszigeteli a zajt, a réteges felépítés pedig hatékonyan csökkenti a kisebb felületi egyenetlenségeket.

méretek (**téglalap)7 x 470 x 940 mm
koptatási osztály23/33
telepítéslebegő (Valinge 2G click rendszer)
szerkezetfinom kőszerkezet
mikroszálas4 oldalas
alátétintegrált IXPE
csomagolás (*négyzet)5 lap/1,85 m2
csomagolás (**téglalap)4 lap/1,77 m2
garanciaOtthoni használatra 25 év, kereskedelmi használatra 10 év

Az EpuCore egy SPC (kőpolimer kompozit) kompozit, amelyet kő és innovatív polimerek alapján hoztak létre. A piacon számos különféle tulajdonságú vinilpanel-modell érhető el.

Az EpuCore előnye elsősorban a kifinomult és kiegyensúlyozott formulája, amely a VinylTechLab bakelit paneleket merevvé, nem túl nehézzé teszi, és megtartja a megfelelő szintű rugalmasságot.

Ez a kialakítás nagy ütésállóságot, nagy méretstabilitást és hatékony összeszerelést garantál.

  1. Integrált IXPE hab hátlap
  2. EpuCore kompozit teherhordó réteg klikk rendszerrel
  3. Nagy felbontású dekoratív fólia
  4. Átlátszó kopóréteg
  5. Karcálló EpuShield bevonat