Woodlands

xl-deszka

A Woodlands kollekció tisztelgés a természet előtt. A tölgyfa jellegzetességeit tükröző rusztikus dekorok hosszú és széles táblákat takarnak, a világostól a sötétbarna tónusig. A kollekció lényege, hogy megragadja a természetes fa összes jellemzőjét, mint a textúra, a tapintás és a megőrzött egyedi színek, csomók és barázdák. A szinkron szerkezet, a matt felület és a nagy méret révén a vinillemezek valósághű dizájnt rögzítenek.

A megnövelt akusztikai komfortot biztosító integrált habszivacs alátét és a teljes vízállóság megkülönbözteti a rétegelt vinil padlókat más befejező anyagoktól. A Woodlands a fapadló meglepő tükre modern változatban.

méretek7 x 228 x 1829 mm
koptatási osztály23/33
telepítéslebegő (Valinge 2G click rendszer)
szerkezetszinkron (dombornyomott regiszterben)
mikroszálas4 oldalas
alátétintegrált IXPE
csomagolás5 tábla/2,08 m2
garanciaOtthoni használatra 25 év, kereskedelmi használatra 10 év

Az EpuCore egy SPC (kőpolimer kompozit) kompozit, amelyet kő és innovatív polimerek alapján hoztak létre. A piacon számos különféle tulajdonságú vinilpanel-modell érhető el.

Az EpuCore előnye elsősorban a kifinomult és kiegyensúlyozott formulája, amely a VinylTechLab bakelit paneleket merevvé, nem túl nehézzé teszi, és megtartja a megfelelő szintű rugalmasságot.

Ez a kialakítás nagy ütésállóságot, nagy méretstabilitást és hatékony összeszerelést garantál.

  1. Integrált IXPE hab hátlap
  2. EpuCore kompozit teherhordó réteg klikk rendszerrel
  3. Nagy felbontású dekoratív fólia
  4. Átlátszó kopóréteg
  5. Karcálló EpuShield bevonat